IMG_7862.jpeg

Sproetjes & Sprietjes

HANDMADE ADVENTURES

ORGANIC & SUSTAINABLE

Sproetjes & Sprietjes creëert onweerstaanbare producten voor het moderne gezin - van biologische textielproducten, zachte kleding, accessoires en lifestyle producten.  Alles bij elkaar creëren de producten een uniek, puur en eenvoudig universum voor de allerkleinste.

Sproetjes & Sprietjes gevestigd op Curaçao, is begonnen als hobby in Utrecht en uitgegroeid tot een bedrijf.  

Duurzaam (ontworpen) speelgoed voor baby's en peuters gemaakt van pure materialen ....., daarnaast ook leuke Kids lifestyle producten van andere ondernemers.

MATERIALEN

De baby accessoires zijn gemaakt van siliconen die vrij zijn van BPA, weekmakers en andere chemische toevoegingen. Het is 100% food grated silicon en daarom 100% veilig voor de kleine avonturier. Het hout is onbehandeld, super glad geschuurd beukenhout. 

MOTORIEK

Het speelgoed beweegt heen en weer, maken een zacht geluidje en zijn goed voor de fijne motoriek. Hun natuurlijke kleur past overal bij en ze zijn zeer exclusief. We produceren slechts een klein aantal items in elk ontwerp en elke kleur.

DOORKOMEN VAN TANDJES

Mooie bijtringen met stippen, wit, zwart, groen of marmeren accent. Gemaakt van siliconen BPA-vrije kralen gecombineerd met siliconen of houten ringen. Veilig om op te sabbelen wanneer de tandjes gaan doorkomen. De siliconen kralen en ringen hebben een verzachtende werking op het tandvlees. Onze bijtringen kunnen in de koeling!!

 

COLLECTIE

Onze kinderkleding, bad- en lifestyle collectie wordt in samenwerking met andere makers en in onze eigen winkel gemaakt.

IMG_6368.jpeg