619C62E5-946B-4CE5-A34C-1FB1402AED73.jpe
login_page_settings_image_108_2021-01-13 12-10-46.jpg
IMG_7862.jpeg

Sproetjes & Sprietjes

HANDMADE ADVENTURES

ORGANIC & SUSTAINABLE

Voor Sproetjes & Sprietjes gaat duurzaam ontwerpen over het gebruik van de juiste materialen, zorgen voor een goede behandeling van werknemers en de levensduur van het product. Daarom produceren we multifunctionele producten die met het kind meegroeien via fabrikanten die we respecteren. 

De winkel is gevestigd in Utrecht en op Curacao.  In de 70M2 grote winkel ligt de focus op Sproetjes en Sprietjes eigen duurzame kleding-, schoenen-,  linnen- en accessoires collecties. Hiernaast wordt ruimte gegeven aan samenwerkingen en geselecteerde andere merken die aansluiten bij de design- en kernwaarden van Sproetjes en Sprietjes.

IMG_7424_edited.png
IMG_7283.JPG

Week(end)hulp

PARTTIME minimaal 16 uur

 

Zoek jij een leuke bijbaan?

 

Wij zijn per direct opzoek naar een weekhulp met passie voor het vak voor onze kinderwinkel in hartje Utrecht.

WORK AT SPROETJES & SPRIETJES

NEW ESSENTIALS

 

Maak voor jezelf een kleurrijk en speels huis met onze nieuwe collectie beddengoed, dekens, speelmatten en opbergzakken.

Combineer het met de prints van onze duurzame baby- & kids kleding en stijlvolle accessoires.

 

Prachtige nieuwe kleuren en patronen op nieuwe stijlen en oude favorieten kenmerken de collectie met alle essentials voor de kleine avonturier

 

Vind slabbetjes, bowls en hydrofiele doeken in frisse nieuwe kleuren en speelse nieuwe diner sets van leuke brands in onze collectie.

vPU_8kvg.jpeg
y5vXMSzg.jpeg

manufacturers we respect:

Mies & Co

Riffle Amsterdam

That's Mine

Susukoshi

Ukkepuk_kids

Softiebabymusthaves

Numero 74

Bonjour Little

OYOY Living

Petites pommes

CamCamcopenhagen

BECAUSE WE CARE

WHAT WE DO

Sproetjes & Sprietjes is een speels organic Nederlands kidsconceptstore dat gelooft in het creëren van hoogwaardige, innovatieve en verantwoord gemaakte producten voor een de allerkleinste.

 

Vanuit onze winkels in Utrecht, Curaçao en straks Barcelona ontwerpen we producten die nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht stimuleren. Daarnaast werken we samen met makers die ons concept versterken en aanvullen.

 

Onze producten zijn multifunctioneel en groeien met het kind mee, terwijl ze onderweg verhalen en herinneringen verzamelen.

C2FFF174-AD3D-473B-B089-81857D5CBF94.jpg

Volg je ons al op Instagram of Facebook?