IMG_2118.jpeg
IMG_7862.jpeg

Sproetjes & Sprietjes

HANDMADE ADVENTURES
619C62E5-946B-4CE5-A34C-1FB1402AED73.jpe

ORGANIC & SUSTAINABLE

Voor Sproetjes & Sprietjes gaat duurzaam ontwerpen over het gebruik van de juiste materialen, zorgen voor een goede behandeling van werknemers en de levensduur van het product. Daarom produceren we multifunctionele producten die met het kind meegroeien via fabrikanten die we respecteren. 

De winkel is gevestigd in Utrecht en op Curacao.  In de 70M2 grote winkel ligt de focus op Sproetjes en Sprietjes eigen duurzame kleding-, schoenen-,  linnen- en accessoires collecties. Hiernaast wordt ruimte gegeven aan samenwerkingen en geselecteerde andere merken die aansluiten bij de design- en kernwaarden van Sproetjes en Sprietjes.

IMG_7424_edited.png
IMG_7283.JPG

WORK AT SPROETJES & SPRIETJES

Bedankt! We hebben veel reacties ontvangen en gaan komende periode op de sollicitaties reageren.

 

NEW ESSENTIALS

 

Maak voor jezelf een kleurrijk en speels huis met onze nieuwe collectie beddengoed, dekens, speelmatten en opbergzakken.

Combineer het met de prints van onze duurzame baby- & kids kleding en stijlvolle accessoires.

 

Prachtige nieuwe kleuren en patronen op nieuwe stijlen en oude favorieten kenmerken de collectie met alle essentials voor de kleine avonturier

 

Vind slabbetjes, bowls en hydrofiele doeken in frisse nieuwe kleuren en speelse nieuwe diner sets van leuke brands in onze collectie.

IMG_2125.jpeg
IMG_2137.jpeg

manufacturers we respect:

Mies & Co

Riffle Amsterdam

Ukkepuk_kids

Softiebabymusthaves

Numero 74

OYOY Living

Petites pommes

Paola Reina

Kid's concept

BECAUSE WE CARE

WHAT WE DO

Sproetjes & Sprietjes is een speels organic Nederlands kidsconceptstore dat gelooft in het creëren van hoogwaardige, innovatieve en verantwoord gemaakte producten voor een de allerkleinste.

 

Vanuit onze winkels in Utrecht, Curaçao en straks Barcelona ontwerpen we producten die nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht stimuleren. Daarnaast werken we samen met makers die ons concept versterken en aanvullen.

 

Onze producten zijn multifunctioneel en groeien met het kind mee, terwijl ze onderweg verhalen en herinneringen verzamelen.

IMG_1608.jpeg

Volg je ons al op Instagram of Facebook?